Къща за гости "Лешниците"

Къща за гости "Лешниците"

Къща за гости "Лешниците"

OБЩИ УСЛОВИЯ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ “ЛЕШНИЦИТЕ“

1.      Цените включват:

     Закуска (от 8:00ч.-10:00ч.) в ресторанта на СПА комплекс “Изворите“ (в непосредствена близост) след представяне на ваучери за закуска на рецепцията на комплекса.

       Паркинг за четири превозни средства (вътрешен) и външен за неограничен брой.

       WIFI

       Почистване на всеки трети ден, при резервиране за по-продължителен период.

       Плувен басейн.

       Футболно игрище.

       Застраховка.

       Туристически данък на човек към Община Малко Търново.

2.    При резервация и настаняване, всеки е длъжен да се запознае с правилника за вътрешния ред на къща за гости „Лешниците“, поместен на сайта, както и да приеме общите условия за ползването и.

3.   Чрез заплащане на престой на територията на къща за гости „Лешниците“ в брой или по банков път, плащащия декларира, че се е запознал и приел общите условия на къща за гости „Лешниците“.

4.    За валидна се счита резервация, след приемане на общите условия от страна на РЕЗЕРВИРАЩИЯ и потвърдена от страна на къща за гости „Лешниците“. Същата се счита за приета в деня на получаване на сумата, заплатена по банков път или в брой. След потвърждаване от страна на РЕЗЕРВИРАЩИЯ за определен от него период, същият получава (email, SMS) с банкови детайли, основанието за превода, както и точната сума за желания престой. За приета се счита резервацията заплатена в рамките на 3 работни дни от получаването на съобщението за плащане.

5.      Всички услуги в къща за гости „Лешниците“ се ПРЕДПЛАЩАТ в брой или по банков път, преди самото настаняване.

6.     За услуги платени авансово – парите НЕ СЕ ВРЪЩАТ!